Πραμγατοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η δράση εξατομικευμένης ενημέρωσης ΣΙΕΛΒΕ ΟΙΕΛΕ

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχθές Τετάρτη 19-6-2024, στην Θεσσαλονίκη, η δεύτερη δράση που διοργάνωσε ο ΣΙΕΛΒΕ και η ΟΙΕΛΕ στην Βόρεια Ελλάδα και Θεσσαλία για την εξατομικευμένη ενημέρωση των ιδιωτικών εκπαιδευτικών σε ζητήματα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά.






Δεκάδες συναδέλφισσες και συνάδελφοι προσήλθαν στα προγραμματισμένα ραντεβού τους και, αφού κατέγραφαν τα ερωτήματά τους στους εκπροσώπους του ΙΝΕ ΓΣΕΕ Θεσσαλονίκης, συναντούσαν κατ΄ιδίαν τους νομικούς συμβούλους του ΙΝΕ, οι οποίοι απαντούσαν σε κάθε ερώτημα ή απορία γύρω από τον ασφαλιστικό τους βίο, την συνταξιοδότηση, τις αποζημιώσεις κλπ. Μάλιστα, οι απαντήσεις θα σταλούν και γραπτώς στα email των εκπαιδευτικών.

Ως Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΙΕΛΒΕ θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις κυρίες Ευίννα Εγγλέζου και Ιωάννα Δενδρή από το γραφείο ΙΝΕ ΓΣΕΕ Θεσσαλονίκης καθώς και τους νομικούς Άντα Σταμάτη και Χρήστο Θανασουλόπουλο για την εξαιρετική συνεργασία.

Ανάλογες δράσεις θα επιδιώξουμε να επαναληφθούν το συντομότερο δυνατό, γιατί καλύπτουν τις ανάγκες ενημέρωσης των συναδέλφων μας.

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web