«Πλήγματα ακριβείας» Εικαστική έκθεση της καλλιτεχνικής ομάδας FireArt

 Ο ΣΙΕΛΒΕ προωθεί τόσο τις εκπαιδευτικές όσο και τις καλλιτεχνικές-πολιτιστικές δράσεις των μελών του. Στην προσπάθεια αυτή έχουμε αναδείξει πρωτότυπες και αξιοσημείωτες εκδηλώσεις εντός και εκτός σχολείου στις οποίες συμμετέχουν ή συμπράττουν συναδέλφισσες και συνάδελφοί μας.

Μία από αυτές είναι και η περίπτωση του καλού συναδέλφου από το Δημοτικό Ανατόλια, Αντώνη Χρυσού, ο οποίος συνδιοργανώνει και συμμετέχει στην εικαστική έκθεση της ομάδας FireArt. Ακολουθεί μέρος του δελτίου τύπου της ομάδας καθώς και η σελίδα της στο Facebook για περισσότερες πληροφορίες.

Ευχόμαστε το αντιπολεμικό μήνυμα της έκθεσης να φτάσει σε πολλούς και προτρέπουμε κάθε συνάδελφο/-ισσα που ασχολείται με δράσεις πολιτιστικού περιεχομένου να τις γνωστοποιεί στον σύλλογο.

 


Δελτίο Τύπου 

«Πλήγματα ακριβείας»

Εικαστική έκθεση της καλλιτεχνικής ομάδας FireArt για τα 25 χρόνια από τους βομβαρδισμούς στη Γιουγκοσλαβία Αίθουσα Τέχνης Νεάπολης (Βενιζέλου 125) Εγκαίνια το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 στις 7μμ. Διάρκεια έκθεσης 15 – 30 Ιουνίου. Ώρες λειτουργίας 18.00 – 21.00 καθημερινά. Είσοδος ελεύθερη

 Η καλλιτεχνική ομάδα FireArt σε συνεργασία με την ΕΔΥΕΘ διοργανώνει στην Αίθουσα Τέχνης Νεάπολης εικαστική έκθεση για τα 25 χρόνια από τους βομβαρδισμούς στη Γιουγκοσλαβία με τίτλο «Πλήγματα ακριβείας». Στην έκθεση συμμετέχουν δεκάδες Έλληνες και Βαλκάνιοι καλλιτέχνες από τις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας. 

https://www.facebook.com/p/FireArt-art-collective-100092251662371/

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web