Εκλογές για την ανάδειξη Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής του ΣΙΕΛΒΕ στο Ανατόλια

 

Ύστερα από την ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΣΙΕΛΒΕ της 9-9-2024 για την δημιουργία Παραρτήματος του Συλλόγου (ΠτΣ) στον εκπαιδευτικό οργανισμό Ανατόλια προγραμματίστηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη της Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής (ΤΔΕ) του παραρτήματος, όπως προβλέπουν τα άρθρα 26-32 του Καταστατικού μας.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου 2024, από τις 11:00 μέχρι τις 14:30, στο Δημοτικό και στα Γυμνάσια Λύκεια του οργανισμού, παρουσία δικαστικών αντιπροσώπων και εφορευτικής επιτροπής, όπως αυτή εξελέγη με μυστική ψηφοφορία στην Γενική Συνέλευση της 9ης Σεπτεμβρίου 2024.

Καλούμε όλα τα μέλη μας στις εκπαιδευτικές μονάδες του οργανισμού, να προσέλθουν και να επιλέξουν δια της ψήφου τους το Διοικητικό Συμβούλιο του Παραρτήματος Ανατόλια. Μπορούν να ψηφίσουν και όσες/όσοι εκπαιδευτικοί εγγραφούν στον σύλλογο κατά τις ώρες διεξαγωγής της ψηφοφορίας.

Καλούμε κάθε μέλος μας, που ενδιαφέρεται, να υποβάλει την υποψηφιότητά του μέχρι και την 30η Οκτωβρίου 2024, αποστέλλοντας email στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του συλλόγου sielbe@gmail.com.

Το Παράρτημα και το Διοικητικό του Συμβούλιο (ΤΔΕ) εμβαθύνουν την δημοκρατία, ενισχύουν την  αποκέντρωση της λήψης αποφάσεων, την πολυφωνία και την αμεσότερη παρέμβαση στα ποικίλα ζητήματα που μπορεί να προκύψουν στο σχολείο. Ταυτόχρονα, βελτιώνουν την επικοινωνία με τον ΣΙΕΛΒΕ και την ΟΙΕΛΕ και θωρακίζουν θεσμικά τις όποιες διεκδικήσεις. 

Για αυτούς τους λόγους, η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή σας δυναμώνει την δική σας φωνή μέσα στο σχολείο. Είμαστε όλοι από την ίδια πλευρά και με ενότητα μπορούμε να βελτιώσουμε τους όρους άσκησης του εκπαιδευτικού μας λειτουργήματος.

ΔΣ ΣΙΕΛΒΕ 

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web